Alineador electrònic Lasatron
És una màquina que prové del món de les cadenes de muntatge. Per això, amb aquesta màquina podem comprovar l'estat del seu alineat en només 2 minuts i amb una tolerància d'una dècima de mil.limetre que la fa la màquina més exacta del mercat.
Equilibradora de rodes
De tots els productes de la marca Hunter, líder del mercat d'equilibradores, la 9700 és el model més avançat i gràcies a la tecnologia que incorpora, permet donar el millor equilibrat.
Banc de comprovació d'amortidors
Comprova l'estat dels seus amortiguadors en un moment comparant l'estat dels 2 costats.
Frenòmetre digital
Disposem de frenòmetre per comprovar l'eficàcia així com la diferència de frenada, tant abans d'anar a l'ITV com per la seva seguretat.
Banc de Potència de 600cv
Per medir la potencia a vehicles fins a 600 cv. La medició la realitza amb 2 frens per donar-nos més exactitud que els banc inercials.
5 Elevadors
Per donar rapidesa i servei de diferents averies disposem de fins a 5 elevadors.
3 Màquines de diagnòstics per al vehicle
Amb les 3 màquines que disposem podem realizar la diagnosi del 98% del mercat de vehicles. Tant la KTS de Bosch com la DELPHI són les líders en diagnosi, a part de la rapidesa de la BERTON, per efectuar una diagnosi fiable per tal de poder reparar el seu cotxe.
Màquina neteja circuit refrigeració
Amb aquesta màquina podem netejar el circuit de refrigeració de l'òxid o l'oli que s'hagi pogut barrejar amb el pas del temps o per una averia dins del circuit deixant-lo net com quan era nou.
Rectificadora de discs de fre
L'única màquina del mercat que ens permet treure la vibració que es produeix al frenar sense desmuntar el disc del cotxe.
Desmontadora de pneumàtics
La Ravaglioli és un model que ens permet fer pneumàtics des de 10" fins a 26", amb tecnologia Run Flat o sense.
Més de 400 m2
En aquest espai trobarà el lloc per a la reparació o el que necessiti el seu cotxe.
© Tallers Queraltó. Site by HIPO.TV

Carretera Nacional II Km.551

08711 - Òdena (Barcelona)

 

93 803 53 66

93 803 34 57