Loading

Carretera Nacional II Km. 551 Òdena. BCN

 93 803 53 66

 info@tallersqueralto.com

Dilluns-Divendres de 9h a 13h i de 15h a 19h.

Dilluns-Divendres de 9h a 13h i de 15h a 19h.
PROGRAMI LA SEVA CITA AVUI 938 035 366
Carretera Nacional II Km. 551 Òdena. BCN

Nosaltres

Tallers Queraltó

És una empresa familiar ubicada a Òdena – Igualada, que es dedica a diferents temes del món del motor, en especial cotxes, 4×4 i furgonetes des de fa més de 45 anys i durant 3 generacions.

Estem especialitzats en frens, direcció, suspensió i pneumàtics, però també oferim un servei integral en diferents aspectes.

Però la nostra especialitat és donar un gran servei al client, atenent les seves necessitats i adaptant-nos sempre per tal de resoldre el problema que pugui tenir el seu vehicle.

I això ho podem fer gràcies a la tecnologia en maquinària i equipament que oferim: des de les màquines de diagnosi, passant per una formació continua aplicada als vehicles actuals i a les noves tecnologies, fins a les diferents eines de què disposem al taller, on destaca l’exclusiva màquina d’alineació de direcció que prové del món de la fabricació d’automòbils.

Amb tot això, Tallers Queraltó pot continuar estant al capdavant del món de la reparació de l’automòbil, amb l’experiència dels 45 anys i l’exclusivitat dels nostres serveis.

Les nostres Instal·lacions

Des de 1972 donant servei a la comarca

El nostre equip

Jaume Queraltó

Gerent

Jaume Queraltó

Cap de Taller

Ramón Calsina

Mecànic

Imma Queraltó

Administració

Programi la seva cita avui

El seu especialista en reparació
i manteniment d’automòbils

Truqui’ns: 93 803 53 66

FACI LA SEVA RESERVA